Το Πορτοκάλι έκανε τον πρώτο του καρπό το καλοκαίρι του 2003. Ένας χώρος ζουμερός και πολύχρωμος σαν ένα πορτοκάλι, στόχος του, όποιος το γεύεται να θέλει να ξαναδοκιμάσει!
Ένας πολυχώρος γεύσεων, όπου ο πελάτης-επισκέπτης μπορεί να πιει καφέ, ροφήματα, κοκτέιλς, να γευτεί μια κουζίνα λίγο διαφορετική και πειραματική, να γλυκαθεί με σπιτικά γλυκά, να δει εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, να χορέψει, να ακούσει καλή & διαφορετική μουσική, να τραγουδήσει και να ταξιδέψει μουσικά μέσα απ’ τα διάφορα live που γίνονται..
Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, εκτός από μικρά διαστήματα ανάπαυλας τους χειμερινούς μήνες, έτσι για να αλλάζει και να γίνεται πιο ζουμερό.

Οι συνταγές από τα βιβλία της γιαγιάς, της μαμάς, της αγαπημένης θείας ή γεύσεις από τα διάφορα ταξίδια καθώς και η προσωπική φαντασία δημιουργούν τις κατάλληλες γευστικές ενώσεις για τη δική σας απόλαυση. Όλα μαγειρεύονται φρέσκα και με την απαραίτητη γλυκιά ματιά του σεφ. Το μενού αλλάζει από χειμώνα σε καλοκαίρι και πάντα υπάρχουν κάποια σπέσιαλ πιάτα.
ΤΤο πορτοκάλι είναι μια παρέα που θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να περνάνε όλοι καλά… σαν ένα παιχνίδι!
Γι’ αυτό:
όταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις...

designed by Eleni haikali | Pop Up
Created by SoFar